Cookie tájékoztató

Szolgáltatásaink

1. Marketing tanácsadás/Arculattervezés

Először megismerjük a cégét, Önt és céljait. Majd tudatos koncepcióra építve tervezzük meg arculatát. Ezt követően alkotunk marketing stratégiát, amit személyesen prezentálunk számára.

2. Weboldal készítés, felújítás/ Keresőoptimalizálás

Fontos számunkra hogy az ügyfél maximálisan elégedett legyen. Weboldalát saját ízléséhez igazítjuk, ha a meglévő pedig nem hoz elég érdeklődőt, optimalizáljuk! Ma már elengedhetetlen a jó keresőoptimalizálás is, amiben szakértőink hatékony eredményeket érnek el folyamatosan.

3. Google Ads és Facebook

Sokan hiszik, hogy maguk is meg tudják csinálnia azt a pár beállítást. Utána pedig jönnek hozzánk, hogy próbáljuk meg helyrehozni. A jó kampányt fel tudjuk építeni és pintosan tudjuk, hogy mit hogy érdemes beállítani. De az elvesztegetett – akár- több száz ezer forintot nem tudjuk visszahozni. A Google és Facebook hirdetésekkel egyből szakemberhez kell fordulni. Levesszük válláról a terhet, így nem kell a bonyolult beállításokkal és folyamatokkal foglalkoznia, ahogyan a Facebook oldal menedzselése is szintén sokat lendíthet vállalkozása sikerességén.

4. Közösségi oldalak, hírlevelek

Olyan közösséget építhet, ami később megfelelően kamatoztatható vállalata számára, több szempontból is. Ha rendszeresen, szimpatikusan publikál cége életéről, közösségépítés mellett óriási bizalmat építhet leendő pácienseiben, ami hozzájárul céljai és konverziós folyamatai teljesüléséhez! A közösségi média titka az aktív kommunikáció.

5. Recepciós továbbképzés, kommunikációs tanácsadás

A recepciós, pácienskoordinátor tudatosságának fejlesztése, hatékony és hibátlan működésének elérése felér egy jó hirdetéssel is akár. Segítünk olyan koordinátor képezni, akivel biztonságban érezheti magát, miközben kezelsz.

6. Image fotó/videó készítés (esemény, rendezvény)

A jó weboldal nem csak a cég profilját és szolgáltatásait mutatja be, hanem képet ad az ott dolgozó orvosokról és kollégákról és nem utolsó sorban a rendelő hangulatáról. Akinek fontos a minőség, hogy a cégéről a legjobb benyomást keltse, profikra bízza ezt a feladatot.

7. Média megjelenés, sajtóesemények

Széleskörű kapcsolatainknak köszönhetően, igényes megjelenéseket szervezünk a média különböző területein. Nyilvánosságot adunk szakmai tudásának, egyengetjük cége kommunikációját.

8. PR cikkek, szövegírás/content marketing

A szeretne blogot vezetni, de nincs ideje megírni a szövegeket, akkor mi segítünk! Ha szeretne egy megjelenést valamelyik felületen, de a szöveg tekintetében biztosra akar menni, mi segítünk! Ha együtős szövegre van szüksége, bízzon bennünk. Tudjuk, milyen szavakat kell használni, ahhoz, hogy a potenciális pácienseibe bizalmat keltsen.

Ajánlatkérés