Cookie tájékoztató

Ha egészségügyi marketing, akkor válaszd az IMC-t!

A megfelelően alkalmazott és minőségi egészségügyi marketing nem csak azért fontos, mert profitot hoz a magánpraxisod számára. Természetesen ez az elsődleges cél, de kiépíthetsz a páciensek és az érdeklődők körében egy márkanevet, amely garantálja a vállalkozásod számára a hosszútávú érvényesülést.

Legyen szó egy fogászatról, magánklinikáról vagy akár egy alternatív egészségügyi központról az online jelenlét ma már elengedhetetlen a siker érdekében. Egy a marketing trendeket követő weboldallal vagy egy jól felépített közösségi média kampánnyal a te egészségügyi vállalkozásod is a legjobb úton halad a hatalmas versenyben való érvényesüléshez.

Miben segíthet az International Medical Communications?

Cégünk, az International Medical Communications Kft. az egészségügyi marketingre, a kommunikációs tanácsadásra és az egészségügyi recepciós továbbképzésekre szakosodott. Célunk, hogy az egészségügyi vállalkozók számára megkönnyítsük a kommunikációt az ügyfeleik vagy páciensei felé a különböző marketing csatornákon keresztül.

Velünk minden leegyszerűsödik, ami a marketinget illeti, hiszen csak egy szakemberrel kell tartanod a kapcsolatot, így jóval több időt tudsz szakitani a praxisodra vagy az egészségügyi vállalkozásodra.

Miben különbözik az egészségügyi marketing a hagyományos marketingtől?   

A hagyományos marketing technikák alkalmazása az egészségügyben olyan, mintha egy kerek alakzatban próbálnánk beilleszteni egy négyzet alakú formát. A hagyományos módszer a kiskereskedők útja a sikerhez, azonban az egészségügyi marketing teljesen eltérő alapokon áll. A legnagyobb különbség a hagyományos marketing és az egészségügyi marketing között az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás módjában mutatkozik meg.

A legjobb egészségügyi marketing stratégiák kiemelik a szolgáltatásaid hatékonyságát és biztonságát, hogy egészségügyi szolgáltatóként megfelelően képzett és hiteles segítséget kínálj a pácienseknek.

A közösségi csatornák kiemelkedően fontos szerepet játszanak a megbízhatóság szempontjából. A hiteles és problémamegoldó egészségügyi tartalmak bemutatják a vállalkozásod vagy a magánpraxisod a látogatók számára. A bizalom kialakulása egyet jelent az ügyfélkör vagy a páciensek számának növekedésével, hiszen a közösségi oldalakon a rendelkezésre álló szolgáltatásaidat, termékeidet is megtalálhatják azok, akik hasznos információkat keresnek.

IMC

Az újdonságok mindig is fontos szerepet játszottak a marketingben, különösképpen igaz ez az egészségügyi marketingre is. A betegek, a vásárlók vagy az ügyfelek számítanak arra, hogy a legfrissebb információkat kapják a keresett témákban. Erre kiválóan alkalmas egy üzleti blog vagy egy közösségi oldal, ahol mindig naprakész információkkal látjuk el az érdeklődőket.

Az egészségügyi marketing számos kihívás elé teszi az orvosokat és a vállalkozókat, mégis ez a leghitelesebb módja annak, hogy sikerre vidd a praxisodat vagy az üzleti tevékenységedet. A legfontosabb része az, hogy nem a termékek vagy szolgáltatások eladására kell helyezni a hangsúlyt, mint a hagyományos marketingben, sokkal inkább a bizalom kiépítésével, majd ennek a bizalomnak hasznosításával kell foglalkozni.

Miért válaszd az International Medical Communications csapatát?

Az egészségügyi problémával szembesülő személy a lehető legjobb ellátást, szakértőt és orvost keresi az interneten és mint egészégügyi marketingszakértő, megvan a kiváltságunk, hogy összekapcsoljunk ezekkel a személyekkel.

Szakembereinkkel karöltve igény szerint teljes körű marketing megoldásokat kínálunk fogászatoknak, klinikáknak és más egészségügyi intézményeknek is. Bízz meg bennünk, mert jól ismerjük a magyarországi egészségügyi marketing elvárásokat és a több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ezeket sikerrel alkalmazzuk!

Kérheted ingyenes személyes találkozónkat is, amely során felmérjük, hogy mi lenne a legoptimálisabb számodra!  

Ajánlatkérés 

 Ha tetszett a cikk, olvasd el ezt is: http://intmedcom.org/blog/ezert-van-szukseg-minden-orvosnak-weboldalra