Cookie tájékoztató

5 nyomós ok, amiért a praxisodnak szüksége van profi weboldalra 

5 nyomós ok, amiért a praxisodnak mindenképp szüksége van egy profi weboldalra 

A mai digitális világban, az internet annyira jelentős lett az egészségügyi szolgáltatók, a klinikák, a kórházak és az orvosok számára is, hogy az online jelenlét szinte elengedhetetlen. Egy saját privát honlap célja, hogy kellőképpen bemutassa az orvost és a szolgáltatást, ami akkor is fontos, ha magán vagy privát orvosi csapat tagja vagy. 

Miért van szükséged egy igényes honlapra?

Egy olyan korszakban, ahol a legtöbb dolgot online lehet megvásárolni, az egészségügy is azon iparágak egyike, amely online fejlődésbe kezdett az elmúlt évtizedek során. 

Igaz, hogy a betegek végül személyes kapcsolatba lépnek orvosukkal, de a megfelelő és hiteles orvos felkutatása gyakran az interneten kezdődik el. A betegek csaknem 80%-a a világhálót használja az egészségüggyel kapcsolatos keresésekhez. Ezek egy része lehet specifikus gyógymóddal összefüggő keresés, ugyanakkor a megfelelő klinikák és orvosok felkutatása is. 

Valójában számos oka van annak, hogy egy orvosnak honlapra van szüksége egy kiegyensúlyozott és jól működő praxishoz. Noha sok orvos még mindig a magánklinikák segítségével és más orvosok ajánlása eredményeként szerzi pácienseit, egyre nagyobb hangsúlyt érdemes fektetni az erőteljes online jelenlétre.

Íme 5 ok, amiért a praxisodnak is fontos egy profi weboldal

  1. A betegek az információszerzés érdekében az internetet használják

Nem kétséges, hogy egy orvosi praxisnak ma már több lábon kell állnia. Az a tény, hogy a beteg könnyen megtalálja a weboldalad és ott hasznos információhoz jut, egyértelműen növeli az esélyeket a kapcsolatfelvételre. A megbízhatóság is fontos szerepet játszik és gyakran az első benyomásuk az, hogy egy kellőképpen felkészített weboldal megbízható szolgáltatást takar.

  1. Lehetőséget nyújt, hogy kitűnj a konkurensek közül

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a konkurenseknek adsz óriási lehetőséget a kiélezett versenyben. Egy esztétikusan elkészített weboldal és a megfelelő marketing segítséget nyújt a praxisod gyarapodásában, ráadásul esélyt kapsz, hogy kitűnj a konkurensek közül is. Ha a weboldalad felhasználóbarát és a tartalom is minőségi, lényegesen több látogatód érkezik a keresőből.

  1. Megkönnyíti a pácienseid számára, hogy rád hivatkozzanak

Ma már nemcsak szájról szájra adják át a hasznos információkat egymásnak az emberek. Egy jó orvosnak és praxisnak az interneten is terjesztik a hírét. Legyen szó egy emailben való megemlítésről vagy akár egy közösségi megosztásról, a link, amely a saját oldaladra mutat, új pácienseket hozhat.

Web design

  1. Kitűnő lehetőség a szakmai hírneved építésére

A szakmai hírnév alapvető szempont egy orvos kiválasztása során. Ezt úgy tudod a legjobban kiaknázni, ha hasznos tartalmakat és egészségügyi információkat biztosítasz a meglévő és jövőbeli páciensek számára is. Egy igényes honlap és a minőségi tartalom hitelessé teszi a munkád az interneten keresők számára és megerősíti a szakmai hírnevedet is. 

  1. Lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan kommunikálj a páciensekkel

Egy professzionális weboldal lehetőséget biztosít számodra a könnyed és gyors kommunikációra a betegekkel. Megoszthatsz velük minden újdonságot, változást, ami a praxisodat érinti. Hírlevél formájában naprakész információkkal láthatod el a pácienseket és tarthatod velük a kapcsolatot, ha kérdésük van. Ráadásul a honlapon megadott elérhetőségekkel, oda és abba a rendelőbe hívhatod az innen beáramló pácienseket ahova akarod.   

Összességében egy igényesen elkészített és minőségi tartalommal feltöltött privát weboldal lehetőséget ad számodra a bemutatkozásra, növeli a hírneved és hitelességed a páciensek körében, ugyanakkor rengeteg új pácienst is hoz, amennyiben a marketingre is a megfelelő hangsúly kerül.

Szakembereinkkel karöltve igény szerint teljes körű marketing megoldásokat kínálunk fogászatoknak, klinikáknak és más egészségügyi intézményeknek is. Bízz meg bennünk, mert jól ismerjük a magyarországi egészségügyi marketing elvárásokat és a több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ezeket sikerrel alkalmazzuk!

Kérheted ingyenes személyes találkozónkat is, amely során felmérjük, hogy mi lenne a legoptimálisabb számodra!  

Ajánlatkérés 

 Ha tetszett a cikk, olvasd el ezt is: http://intmedcom.org/blog/ezert-van-szukseg-minden-orvosnak-weboldalra 

Weboldal orvosoknak 1